Általános Szállítási Információk

Webáruházunk Magyarország egész területére végez házhozszállítást, melynek díja országosan egységes. A kiszállítás díja bútoronként változó, összege a rendelni kívánt termék adatlapján megtekinthető a várható szállítási idővel együtt.

Az általános díjak a következők:

Étkezőasztal, étkezőszék, étkezőgarnitúra, ágykeret, matrac, heverő: 8 900 Ft

Franciaágy, kanapé, ülőgarnitúra, sarokkanapé, gardrób, szekrénysor: 8 900 Ft

Több termék rendelése eseten a szállítási díjak az alábbiak szerint alakulnak:

2-3 db szállítási díjjal rendelkező bútor rendelése esetén a szállítási költség 14 900 Ft-ra változik összesen.

4-7 db szállítási díjjal rendelkező bútor rendelése esetén a szállítási költség 19 900 Ft-ra változik összesen.

8 vagy attól több db szállítási díjjal rendelkező bútor rendelése esetén a szállítási költség ingyenesre változik.

A szolgáltatás a termék megadott szállítási címre eljuttatását jelenti, azaz kaputól kapuig szállítjuk a megrendelt termék(eket). A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. Ha ingyenes szállítás keretében adta le rendelését, akkor sem ingyenes a bútor(ok) házba, lakásba bevitele.

A várható szállítási idő minden terméknél fel van tüntetve, melyet igyekszünk betartani, de tőlünk független tényezők miatt (gyártási idő, anyaghiány stb.) csúszás előfordulhat. A szállítási idő megnövekedése miatt semmilyen reklamációt, kedvezmény kérést nem áll módunkban elfogadni, mivel a megadott szállítási intervallum tájékoztató jellegű.

Kiszállítást a kedd, csütörtök, szombati napokon végzünk. A szállítás időpontjáról mi tájékoztatjuk a vásárlót, sajnos egyedi igényeket a szállítás napjával, órájával kapcsolatban nem tudunk teljesíteni, mivel egyszerre 8-12 rendelést is szállítanak kollégáink.

Budapestre szombati napokon szállítunk.

Ha az egyeztetett kiszállítási napon a vásároló miatt meghíúsul a termék(ek) átvétele, akkor csak a szállítási díj újbóli megfizetése esetén tudjuk újra szállításba szervezni a bútor(okat).

Szolgáltatásaink

Házhozszállítás:

A házhozszállítás a termék/termékek megadott szállítási címre szállítását jelenti, a szállításért felelős munkatárs további anyagmozgatásra nem kötelezhető.

Amennyiben a szállítási címre behajtási engedély szükséges, úgy abban az esetbe a vevő felelőssége és kötelessége az engedély beszerzése. Az engedély hiányából fakadó büntetéseket a vásárlóra terheljük.

Házba szállítás:

A házba vagy lakásba beszállítás, elemeltre felvitel (a kiszállítás költségen felül) külön költséget jelent. A beszállítási munkát kizárólag cégünk szakértő dolgozói végzik. Erre vonatkozó igényét a szállítás előtt telefonon, vagy írásban jelezze felénk.

A szolgáltatás igénylése esetén egyedi árajánlat kérése szükséges. Az árajánlat elkészítéséhez szükségünk van az Ön otthonának paramétereire (emelet, családi ház stb.). 
Amennyiben a megrendelt termék nem fér be az ajtón vagy a kívánt helyre, ez nem az eladó felelőssége, cégünk visszavenni a terméket nem köteles!

Szerelés:

A szerelési szolgáltatási igénylése esetén kérjen házba szállítási és szerelési árajánlatot. Az ajánlat elkészítéséhez szükségesek az Ön otthonának egyedi paraméterei. Cégünk szakértő munkatársai végzik a szerelési munkálatokat. 

A szállító nem felel a talaj és a fal egyenetlenségéért. Ennek korrigálása nem a szállító feladata!

A Házhozszállítás menete

A szállítás előtt 4-5 munkanappal telefonon egyeztetjük önnel a szállítás napját és napszakát. 1-2 nappal szállítás előtt újra hívjuk vásárlóinkat, hogy emlékeztessük a szállításról. Pontos órát sajnos nem tudunk mondani vásárlóinknak, mivel egyszerre több címet szállítunk és a kiszállítási, illetve a forgalmi tényezők függvényében változhat a tervezett érkezés időpontja. Érkezés előtt 30-60 perccel a szállító kollégák a szállítás napján telefonon értesítik a vevőt az érkezésük becsült időpontjáról.