Vásárlás menete

 

Az Alaba webáruházban történő vásárláshoz nem szükséges regisztrálnia oldalunkon.

 1. Ha kiválasztotad a terméket és a darabszámot, utána kattints a "kosárba teszem" gombra.
 2. A felugró ablakban amennyiben más terméket is szeretne rendelni, akkor a bal oldali "tovább vásárolok" gombra kell kattintanod.
 3. Amennyiben befejezted a vásárlást, akkor a jobb oldali "kosárhoz" gombra kattints.
 4. A "kosár" oldalra kerülve láthatod a kiválasztott termékek adatait, egységárukat és az összesített árukat is.
 5. Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, akkor itt a "van kuponkódom" felirat utáni mezőbe tudod beírni és kattints az "érvényesít" gombra.
 6. Amennyiben nincs kuponkódod, hagyd ki az előző lépést.
 7. Alatta láthatod a szállítási módot is díjait, itt nincs teendőd.
 8. Következő lépésként válassz fizetési módot: Fizethetsz készpénzben átvételkor, vagy előre utalással a feltüntetett számlaszámra.
 9. Ezt követően töltsd ki a "szállítási adatok" részt.
 10. Amennyiben a szállítási és számlázási adataid azonosak, akkor jobb oldalon tégy pipát "a számlázási cím megyegyezik a szállítási címmel" felirat előtti négyzetbe.
 11. Ha a számlázási adatait eltérnek a szállítási adataidtól, akkor töltsd ki értelemeszerűen itt is a megfelelő adatokat.
 12. Alul találsz egy "megyjegyzés" részt, ahova a rendeléseddel kapcsolatos észrevételeidet, kérdéseidet, egyéb információkat adhatsz meg a vásárlással kapcsolatban.
 13. Ha végeztél, és elolvastad, tudomásol vetted az általános szerződési, szállítás/fizetési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót, akkor tegyél pipát a négyzetbe és végül kattints a "megrendelés leadása" gombra.
 14. Ezt követően rendelésed elküldted és kapsz egy visszaigazoló emailt róla, valamint keresni fogunk a termék szállításával kapcsolatban 2-4 héten belül.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bizonyos rendelések esetén a végösszeget előreutalással kérjük kifizetni, mely hiányában nem tudjuk a rendelést teljesíteni. Az ilyen termékek rendelése esetén a vásárlót tájékoztatjuk, a megrendelést beérkezését követően.
iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevéllistánkra és értesülj első kézből webáruházunk akciói közül!