SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

Általános Szállítási Információk

 

Webáruházunk Magyarország egész területére végez házhozszállítást, melynek díja országosan egységes. A kiszállítás díja bútoronként változó, összege a rendelni kívánt termék adatlapján megtekinthető a várható szállítási idővel együtt.

Több termék esetén, típustól függően 2 vagy több bútor rendelése esetén kedvezményes szállítási költséget számolunk fel. A rendszer mindent kiszámol, azon felül nem áll módunkban további kedvezményeket adni a szállítási díjakból.

A kiszállítás kaputól kapuig történik. A szállító kollégák további anyagmozgatásra nem kötelezhetők. Amennyiben ingyenes szállítás keretében adta le rendelését, akkor sem ingyenes a bútor(ok) házba, lakásba bevitele.

A várható szállítási idő minden terméknél fel van tüntetve, melyet igyekszünk betartani, de tőlünk független tényezők miatt (gyártási idő, anyaghiány stb.) csúszás előfordulhat. A szállítási idő megnövekedése miatt semmilyen reklamációt, kedvezmény kérést nem áll módunkban elfogadni, mivel a megadott szállítási intervallum tájékoztató jellegű.

A szállítás időpontjáról mi tájékoztatjuk a vásárlót, sajnos egyedi igényeket a szállítás napjával, órájával kapcsolatban nem tudunk teljesíteni, mivel egyszerre 8-12 rendelést is szállítanak kollégáink.

Ha az egyeztetett kiszállítási napon a vásároló miatt meghíúsul a termék(ek) átvétele, akkor csak a vételár, valamint a 17 800 Ft-os szállítási díj előre utalása esetén tudjuk újra szállításba szervezni a bútor(okat).

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bizonyos rendelések esetén a végösszeget előreutalással kérjük kifizetni, mely hiányában nem tudjuk a rendelést teljesíteni. Az ilyen termékek rendelése esetén a vásárlót tájékoztatjuk, a megrendelést beérkezését követően.

Fizetési Információk

 

Készpénzben termékátvételkor (Kérjük a pontos végösszeget készítse elő a bútor(ok) érkezése előtt, a szállító kollégák nem biztos, hogy tudnak visszaadni.)

Termék átvétel előtti banki átutalással: Bankszámlaszám (Raiffeisen Bank): 12042830-01729354-00100006, Számlatulajdonos: CR08 Bútor Kis és Nagykereskedelmi Kft. (Kérjük a közlemény rovatba írja be a megrendelési számát vagy a vásárló teljes nevét! Szállítás előtt két nappal a fizetendő összegnek meg kell érkeznie, ahhoz, hogy könyvelni tudjuk. Számlát kiállítani csak arra a névre, címre tudunk amit a számlázási adatoknál megadott.)

 

Szolgáltatásaink

 

Házhozszállítás, kiszállítás:

A kiszállítás kaputól kapuig történik. A szállító kollégák további anyagmozgatásra nem kötelezhetők. Amennyiben ingyenes szállítás keretében adta le rendelését, akkor sem ingyenes a bútor(ok) házba, lakásba bevitele.

Rakodás:

A kiszállított bútorok házba és lakásba bevitele külön költséget jelent, melyet a rakodási feltételek függvényében állapítunk meg. Akkor sem ingyenes a rakodás, ha ingyenes akciónk keretében rendelte meg a terméket, illetve termékeket.

Szerelés:

Kizárólag a franciaágyak összeszerelését vállaljuk, lapraszerelt bútorok összeszerelését idő hiányában nem tudjuk semmilyen esetben vállalni.

Minden lapraszerelt termékhez részletes szerelési útmutató tartozik, így a vásárló össze tudja állítani a bútort.

Nem vállalunk felelősséget a vásárló otthonának kialakítása miatt felmerülő problémákért, például a padló egyenletlenségéből fakadó problémákért.

 

A Házhozszállítás menete

 

A szállítás előtt 4-5 munkanappal telefonon egyeztetjük önnel a szállítás napját és napszakát. 1-2 nappal szállítás előtt újra hívjuk vásárlóinkat, hogy emlékeztessük a szállításról. Pontos órát sajnos nem tudunk mondani vásárlóinknak, mivel egyszerre több címet szállítunk és a kiszállítási, illetve a forgalmi tényezők függvényében változhat a tervezett érkezés időpontja. Érkezés előtt 30-60 perccel a szállító kollégák a szállítás napján telefonon értesítik a vevőt az érkezésük becsült időpontjáról.

Elállás esetén a termék visszaszállítási költsége 17 800 Ft.
iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevéllistánkra és értesülj első kézből webáruházunk akciói közül!