ORSZÁGOS SZÁLLÍTÁS

 

Általános Szállítási Információk

 

Webáruházunk egységes áron szállít Magyarország egész területére. A kiszállítás díja és szállítási ideje termékenként változó. Minden bútornál fel van tüntetve mindkét információ.

Kettő vagy több termék megvásárlása esetén kedvezményes szállítási költséget számol fel a rendszer, típustól függően. A rendszer mindent kiszámol, azon felül nem áll módunkban további kedvezményeket adni a szállítási díjakból.

A kiszállítás kaputól kapuig történik. A szállító kollégák a bútorok bevitelére nem kötelezhetők. Amennyiben ingyenes szállítás keretében adta le rendelését, akkor sem ingyenes a bútor(ok) házba, lakásba bevitele.

A várható szállítási idő minden terméknél fel van tüntetve, melyet igyekszünk betartani, de tőlünk független tényezők miatt (gyártási idő, anyaghiány stb.) csúszás előfordulhat. A szállítási idő megnövekedése miatt semmilyen reklamációt, kedvezmény kérést nem áll módunkban elfogadni, mivel a megadott szállítási intervallum tájékoztató jellegű.

Kiszállítást a kedd, csütörtök, szombati napokon végzünk. A szállítás időpontjáról mi tájékoztatjuk a vásárlót, sajnos egyedi igényeket a szállítás napjával, órájával kapcsolatban nem tudunk teljesíteni, mivel egyszerre 8-12 rendelést is szállítanak kollégáink.

Ha az egyeztetett kiszállítási napon a vásároló miatt meghíúsul a termék(ek) átvétele, akkor csak a szállítási díj újbóli megfizetése esetén tudjuk újra szállításba szervezni a bútor(okat).

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bizonyos rendelések esetén a végösszeget előreutalással kérjük kifizetni, mely hiányában nem tudjuk a rendelést teljesíteni. Az ilyen termékek rendelése esetén a vásárlót tájékoztatjuk, a megrendelést beérkezését követően.
iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevéllistánkra és értesülj első kézből webáruházunk akciói közül!